Tuindorp Oostzaan

Lezing honderd jaar Tuindorp Oostzaan

Op uitnodiging van het Stadsarchief Amsterdam gaf ik een lezing over het ontstaan van Tuindorp Oostzaan in Amsterdam Noord en de idealen van de Tuinstadbeweging.

Heiligeweg 21-25

Teksten audiotours Amsterdam

In opdracht van Architour schreef ik teksten voor audiotours door de Kalverstraat-Heiligeweg, Vijzelstraat-Vijzelgracht en enkele wijken in Amsterdam.

Topshuis_Beeldbank RWS

Visie verduurzaming Topshuis

In opdracht van Quist Wintermans Architekten schreef ik mee aan een visie ten behoeve van de verduurzaming van het door Wim Quist ontworpen Topshuis op werkeiland Neeltje Jans.

Create Your City Challenge

Create Your City Challenge

Samen met programmamaker Paul Dijkstra van Architectuurcentrum AORTA begeleidde ik in december 2020 de Create Your City Challenge op het Amadeus Lyceum in Vleuten.

Koningswei_2

Lezing Koningswei in bibliotheek Tilburg

Samen met architect Frans Hooykaas, oud-medewerker van Van den Broek en Bakema, verzorgde ik een lezingenavond in de bibliotheek van Tilburg over de totstandkoming van het Koningsplein en omgeving.

expo

Expositie architectuur Midden-Brabant

Ter gelegenheid van het verschijnen van Architectuurgids Midden-Brabant, stelde ik bij architectuurcentrum CAST in Tilburg een expositie samen met een overzicht van de meest aansprekende projecten uit de gids.