leon sebregts architect architectuurhistoricus architectuurgeschiedenis erfgoed utrecht

Architectuurrondleidingen

Voor Architectuurcentrum AORTA verzorg ik architectuurrondleidingen in Utrecht. Ook buiten Utrecht leid ik u graag rond!

Topshuis_Beeldbank RWS

Visie verduurzaming Topshuis

In opdracht van Quist Wintermans Architekten schreef ik mee aan een visie ten behoeve van de verduurzaming van het door Wim Quist ontworpen Topshuis op werkeiland Neeltje Jans.

Koningswei_2

Lezing Koningswei in bibliotheek Tilburg

Samen met architect Frans Hooykaas, oud-medewerker van Van den Broek en Bakema, verzorgde ik een lezingenavond in de bibliotheek van Tilburg over de totstandkoming van het Koningsplein en omgeving.

expo

Expositie architectuur Midden-Brabant

Ter gelegenheid van het verschijnen van Architectuurgids Midden-Brabant, stelde ik bij architectuurcentrum CAST in Tilburg een expositie samen met een overzicht van de meest aansprekende projecten uit de gids.

Tuin Zuilen_4

Tuinontwerp Utrecht

Ontwerp voor een tuin in Zuilen in Utrecht, bestaande uit een functionele zone en een verblijfszone.

Spoorzone_1

Expositie Spoorzone Tilburg

Ter ondersteuning van het drukbezochte debat ‘Bruggenhoofden van de Spoorzone’ stelde ik eind 2012 een expositie samen van deelprojecten die tot 2020 speelden in de Tilburgse Spoorzone.

Runinn_2-1

Ontwerp hardloopwinkel en bar

Voor de Utrechtse hardloopwinkel Runinn maakte ik een studie voor een winkel met bar in de vestiging van fysiotherapiepraktijk Medicort in Kanaleneiland.